Uw vriendelijke regionale groothandel!

Méér dan een groothandel, met een service waar je warm van wordt!!!

Over ons:

Norad begon in 1981 met een vestiging in Geleen. Daar bleef men tot 1986. Toen bleek dat de bekendheid van het bedrijf dusdanig gegroeid was, werd een vestiging met kantoor en opslagplaats noodzakelijk. "We konden niet langer blijven functioneren met een kantoor hier, een opslagplaats daar en een magazijn weer ergens anders. Dat moest gecentraliseerd worden en met de opening van het huidige pand in De Koumen, zijn we daar aardig in geslaagd" 

​Leveringsvoorwaarden 

Wat is Norad BV eigenlijk?

Norad is een technische groothandel, gespecialiseerd in verwarmingen en verwarmingsapparatuur. We hebben hier een opslagplaats waar alles op het gebied van verwarming te vinden is. Of men nu een compleet nieuwe installatie nodig heeft of gewoon enkele kleinere onderdelen voor reparaties. Bij ons kan men alles krijgen. "Alles" duidt aan dat we naast onderdelen voor vele ketelmerken ook radiatoren, decorradiatoren, vloerverwarming, ketels, boilers, sanitair etc. in onze voorraad hebben.

Wat is NorFlex®?

Een aantal jaar geleden ontstond de behoefte om het verwerken van RVS flexibele afvoerslang gemakkelijk, snel en veiliger te maken. Er werd naar een oplossing gezocht en het NorFlex® Rookgas-afvoersysteem werd geboren. De innovatieve schroefbusverbinding die we zelf hebben bedacht vormt met toevoeging van Ottoseal S34, een perfecte rookgasafvoer aansluiting. Een product van Nederlandse bodem waar we trots op zijn! Heeft u meer vragen over dit gecertificeerde product ga naar  www.norflex.nu.