Norad BV

is een technische groothandel in verwarming, verwarmingsapparatuur en NorFlex® rookgasafvoer

U bent welkom, neem een kijkje in onze shop.

  Zakelijke klant? Login via klantportal!            Gratis verzending boven €250          Betaal gemakkelijk via Ideal

Uw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat u niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.


Hoera NorFlex®10-jaar!

Al een decennium lang biedt NorFlex® betrouwbare en veilige oplossingen voor rookgasafvoer in allerlei situaties en toepassingen. NorFlex® is opgericht met als doel het installatiegemak te verbeteren en te versnellen. Daar speelt veiligheid een grote rol bij.  Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise zijn we uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de markt. Hier zij we trots op! We zullen ons blijven inzetten voor innovatie en duurzaamheid, zodat we ook in de toekomst kunnen blijven voldoen aan de steeds veranderende eisen van de markt.

Namens het hele NorFlex® -team willen we onze klanten bedanken voor hun vertrouwen en steun gedurende de afgelopen 10 jaar. We kijken uit naar de volgende 10 jaar en hopen nog vele jaren samen te kunnen werken.

 
​​

Victaulic  is een ontwikkelaar en fabrikant van mechanische pijpverbindingssystemen en de grondlegger van het verbindingssysteem voor gegroefde pijpkoppelingen. Het bedrijf is een wereldwijd bedrijf met 15 grote productiefaciliteiten, 28 vestigingen en meer dan 3600 werknemers wereldwijd.  of u nu een aannemer, loodgieter of ingenieur bent, deze producten zijn onmisbaar voor een breed scala aan toepassingen bijvoorbeeld HVAC-systemen.

Op dit moment hebben we een fantastische prijzen voor Victaulic-artikelen! 

 

Bekijk aanbod Victaulic

​​
​​